PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Comença un nou curs amb el Programa Espai dones al territori

 

Liderat per la Regidoria de Drets Civils i Ciutadania aquest programa consta d’espais relacionals d’aprenentatge ubicats en quatre punts de la ciutat (Sabadell Nord, Sabadell Sud, Can puiggener i Torreromeu); on mitjançant diverses activitats es treballen temàtiques relacionades amb la salut física i psíquica de les participants (coneixement d’entorn, salut femenina, creixement personal, drets de les dones, violències masclistes, etc).

Les activitats a realitzar van des de xerrades, tallers, cine-forums, sortides i visites per conèixer les diferents institucions (Ajuntament, Parlament de Catalunya...). Tot això, cap a l’apoderament i la visibilització de les dones. En aquest moment el programa contempla grups de dones nouvingudes i grups de dones gitanes i són programes pont per tal de facilitar la seva integració en la vida activa del seu entorn més immediat, el barri i la ciutat.

Arrel de totes les accions socio-formatives i durant el programa, es posa un especial èmfasi en l’afavoriment de la participació social i la interrelació amb la població més propera. Es realitza tota una tasca d’acompanyament i dinamització dels col·lectius en activitats de barri i de ciutat per tal de propiciar la relació i la convivència, a partir d’interessos comuns, entre les dones d’un mateix barri.

Aquest programa dóna l’oportunitat de participar en un procés d’aprenentatge vivencial cap a la promoció social de les participants i anem a totes les dones interessades a participar-hi.

Vegeu nota de premsa


 

ESPAIS per a DONES NOUVINGUDES

espaidona16ed

>> DONES SENSE COMPETÈNCIES LINGÜISTIQUES: Especial reforç de la llengua amb un procés d'aprenentatge vivencial i amb elements quotidians cap a la promoció social de les participants.

>> DONES AMB COMPETÈNCIES LINGÜÍSTIQUES: Reforç d'allò que conjuntament es valori important per al seu creixement i per assolir els seus projectes personals i familiars, especialment vinculats a l'àmbit laboral i familiar.

Coneixement personal, coneixement de l'entorn i món laboral, salut, drets, trobades d'intercanvi amb dones del barri, sortides, visites...

 

Sessions informatives i d’inscripció

>> Sabadell Sud: dimarts 29 de setembre, 10 h, al Casal Cívic Rogelio Soto

>> Can Puiggener: dimecres 30 de setembre, 9.30 h, al Centre Cívic de Can Puiggener

>> Torre-romeu: dijous 1 d'octubre, 10 h, Centre Cívic de Torre-romeu

>> Ca n'Oriac: divendres 2 d'octubre, 10 h, Centre Cívic de Ca n'Oriac

 


ESPAIS per a DONES GITANES

Aquest programa consta d’espais relacionals d’aprenentatge ubicats en tres punts de la ciutat i és la continuïtat del curs pilot fet el darrer semestre; on mitjançant una activitat física es treballen temàtiques relacionades amb la salut física i psíquica de les participants (salut femenina, creixement personal, drets de les dones, violències masclistes, etc). Tot això, cap a l’apoderament i la visibilització de les dones gitanes.

Grups i horaris:

Sabadell Sud, cada dilluns, de 15.30 a 17h, al Casal Cívic Rogelio Soto. Inici 21 de setembre

Torre-romeu, cada dilluns, de 15.30 a 17 h, al Casal Cívic Rogelio Soto. Inici 22 de setembre

Sabadell Nord, cada dijous, de 15 a 17 h, a la Biblioteca del Nord. Inici 24 de setembre

 


 

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:

REGIDORIA DE DRETS CIVILS I CIUTADANIA

C. de Sant Pau, 34. Tel. 93 745 19 53