Parc Taulí. Visita el Servei d’alimentació del Parc Taulí
A qui s'adreça:
Alumnat de formació professional.
Alumnat de formació professional.
Descripció:
L'activitat consisteix en presentació general de la corporació i una visita al servei d’alimentació on aprofundirem en l’ explicació de la traçabilitat dels aliments des del moment de la seva recepció fins al punt final on es prepara per a servir a la persona usuària i/o professional per al seu consum.
L'activitat consisteix en presentació general de la corporació i una visita al servei d’alimentació on aprofundirem en l’ explicació de la traçabilitat dels aliments des del moment de la seva recepció fins al punt final on es prepara per a servir a la persona usuària i/o professional per al seu consum.
Objectius:
- Presentar la corporació, missió, visió i valors.
- Donar a conèixer el pla de Seguretat alimentària per a manipuladors d’aliments del CCSPT.
- Identificar les categories professionals que intervenen a la cuina. (explicar el paper de les persones de dietètica).
- Identificar les distintes etapes per les quals passen els aliments a les cuines de col·lectivitats.
- Conèixer els circuits de recollida i eliminació de residus.
- Donar a conèixer la importància del malbaratament alimentari.
Competències clau:
- Competència ciutadana
- Competència personal, social i aprendre a aprendre
Desenvolupament:
Dates de realització i horaris: a concretar
Durada: 1 hora i 30 minuts
Nombre d'alumnat per sessió: 8
Lloc de realització: Parc Taulí
Punt de trobada: el vestíbul principal de l'edifici Taulí.
Cost: gratuït
Inscripció:
Informació:
Persones de contacte: Cristina Hernández / Montserrat Vallmitjana Rus
Correus electrònics: chernandeza@tauli.cat / mvallmitjana@tauli.cat
Telèfon de contacte: 655 57 59 22
Organització:
Corporació Sanitària Parc Taulí