PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L'atenció sanitària

Parc Taulí. Administració sanitària i gestió de pacients

 novetat

A qui s'adreça:
Alumnat de formació professional.

Descripció:

L'activitat consisteix en una xerrada on es fa una presentació general de la corporació i aprofundirem en com s’organitza el tractament de la informació i la documentació clíniques al Parc Taulí. Inclourem una visita per tots els àmbits d’atenció al client i gestió de pacients posant èmfasi en el funcionament i els processos clau.

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic

Visita a Sabadell Gent Gran, Centre de Serveis del Parc Taulí

A qui s'adreça:
Alumnat d'ESO i formació professional.

Descripció:
L’activitat consta d’una visita als 3 serveis que presta Sabadell Gent Gran: centre residencial, apartaments per a la gent gran i centre de dia i atenció domiciliària (TAP).
Els alumnes coneixeran com és la vida quotidiana dels residents.
 Durant la visita es presenta l'atenció a la gent gran i les persones amb dependència com una professió en auge, de futur i també de reconversió mitjançant el programa Qualifica't, dels professionals amb formació no reglada.

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic

Parc Taulí. La gestió dels residus hospitalaris

A qui s'adreça:
Alumnat de formació professional.
 
Descripció:
L'activitat consisteix en una xerrada d'1 hora  i 30 minuts aproximadament de durada on es fa una presentació general de la corporació i aprofundirem en el tema de la classificació, recollida selectiva, emmagatzematge, transport, tractament i disposició del rebuig,  així com la gestió ambiental que realitzem.

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic

Parc Taulí. Visita el Servei d’alimentació del Parc Taulí

novetat
 
A qui s'adreça:
Alumnat de formació professional.
 
Descripció:
L'activitat consisteix en presentació general de la corporació i una visita al servei d’alimentació on aprofundirem en l’ explicació de la traçabilitat dels aliments des del moment de la seva recepció fins al punt final on es prepara per a servir a la persona usuària i/o professional per al seu consum.

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic