PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Nova trobada del Fòrum Educatiu en la recta final d’elaboració del Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu

La tercera edició del Fòrum Educatiu de Sabadell s’ha celebrat al Centre Cívic de Sant Oleguer com a espai de trobada perquè la comunitat educativa i totes aquelles persones interessades poguessin fer aportacions al Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu, l’elaboració del qual es troba ja en la recta final.

La tercera edició del Fòrum Educatiu de Sabadell s’ha celebrat al Centre Cívic de Sant Oleguer com a espai de trobada perquè la comunitat educativa i totes aquelles persones interessades poguessin fer aportacions al Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu, l’elaboració del qual es troba ja en la recta final. La celebració del Fòrum ha estat doncs un nou pas endavant en el procés de reflexió col·lectiva sobre el Pla, impulsat per l’Ajuntament i que recollirà les línies prioritàries de treball en l’àmbit de l’Equitat i l’Èxit Educatiu per als propers 10 anys.

La trobada, a l’igual que les dues anteriors edicions del Fòrum, va comptar amb una ponència marc. En aquesta ocasió, Joan Manel del Pozo – professor de filosofia de la Universitat de Girona i que va ser conseller d’Educació—va parlar sobre “El compromís de la ciutat amb l’Educació”.

Així mateix, al llarg de la jornada es van conformar dos grups de debat que coincidien amb les comissions del Consell Escolar Municipal que han estat treballant sobre Polítiques d'intervenció socioeducativa i sobre Polítiques d'escolarització. En aquests grups es van posar sobre la taula les aportacions dels participants, amb la voluntat de complementar amb noves propostes d’actuació concretes el Pla municipal,  del qual ja es va presentar un primer document de treball en la segona edició del Fòrum.

A la part final de la trobada, es van presentar els principals eixos que conformaran el Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu, l’elaboració del qual està ja molt avançada, i un cop recollides les aportacions que s’han anat expressant els darrers mesos.

Més informació sobre el Fòrum Educatiu