PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Teatre Principal acull l’estrena nacional de Leni, d'Exquis Teatre, amb Montse Guallar i Sergi Mateu

El dissabte 6 de maig, al Teatre Principal de Sabadell, tindrà lloc l’estrena en l’àmbit nacional de l’espectacle Leni. L’obra tanca el cicle Cicatrius, iniciat el gener de 2017, sobre la necessitat de mantenir intacta la memòria història, i recrea una entrevista fictícia entre dues persones reals: Leni Rifenstahl –la directora de cinema preferida de Hitler– i Johnny Carson –el popular presentador del primer late-show de la Cadena NBC, The Tonight Show.

Protagonitzat per Montse Guallar, Sergi Mateu, Minnie Marx i Carles Goñi, l'espectacle tracta sobre la responsabilitat de l'artista vers la seva obra: és possible ser responsable d’una època a través de la nostra creació? L’art canvia el món? La mentalitat de la gent? On és la frontera entre la creació artística i la cooperació activa en la construcció d’un sistema? En servir a una ideologia? Els mitjans de comunicació incideixen en la percepció de la realitat?

Cicatrius és un projecte escènic que neix amb la voluntat de mantenir intacta la memòria històrica dels terribles fets provocats per l’Holocaust nazi. El cicle inclou quatre espectacles que es presenten tant a teatres com a espais no convencionals: La nit de Helver, La Conferència de Wannsee, Protesta i Leni.

La companyia, amb els protagonistes Montse Guallar i Sergi Mateu, estarà disponible per fer entrevistes aquests dies.

  • Dijous 4 de maig, a les 12 h
  • Saló del Teatre del Teatre Principal de Sabadell (c. de Sant Pau, 6)
  • Hi assistirà:
    • Montserrat Chacon, regidora de Cultura
    • Pavel Bsonek, director d'Exquis Teatre
    • Sergi Mateu, Minnie Marx i Carles Goñi, actors

       

Acte adreçat als mitjans de comunicació