PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

FONS ESPECIAL DEL POBLE GITANO/RROMANO THEM

Lloc: Biblioteca del Nord.

De forma permanent la Biblioteca del Nord ofereix un fons especialitzat en el poble gitano. És el primer d'aquestes característiques que es configura a la xarxa de biblioteques públiques de Catalunya.

Està format per llibres, revistes i audiovisuals i, abasta tot el camp de coneixement que tingui relació amb el poblegitano, sigui perque tracta sobre aquest o peruqè va dirigit a aquest. Així mateix, incorpora fons infantil, fons d'aprenentatge del romanó i fonts originals en la llengua, com també fons de ficció, de literatura i cinema en el qual el poble gitano n'és protagonista.

La constitució del fons ha estat possible gràcies a les aportacions bibliogràfiques i audiovisuals facilitades pel Programa del Poble Gitano i de la Innovació Social de la Generalitat de Catalunya i les donacions de la Fundación Secretariado Gitano, l’Asociación Nacional Presencia Gitana, la Unión Romaní i la Fundació Pere Closa. A banda, inclou fons propis ja existents en el fons de la xarxa de Biblioteques Municipals de Sabadell.

Fons Especial del Poble Gitano


Telèfon: 93 724 64 01 | Lloc: Biblioteca del Nord. Veure Plànol


Organització:
Biblioteques Municipals de Sabadell


Com arribar-hi:

Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Alps L1 L2 L80 F1 F3
La Bonaigua L1 L2 L80 F1 F3
La Llanera L80 F3