PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

LaSala fa 10 anys!

LaSala està d’enhorabona. I és que aquest centre de creació, producció i difusió d’espectacles infantils commemora els seus 10 anys. Per celebrar l’aniversari, fa unes setmanes va tenir lloc una festa inaugural de temporada. Així mateix, el curs arriba ple d’espectacles de diferents gèneres i adreçats a diferents edats dins la franja infantil. Tampoc falta en la programació una nova edició del Festival El més petit de tots, d’arts escèniques per a infants de 0 a 5 anys. 

A més de les propostes per a famílies, una de les principals característiques de LaSala és l’oferta per a centres educatius, que a Sabadell s’emmarca dins el programa Ciutat i Escola. Amb aquesta oferta, es posa a l’abast dels centres espectacles en horari escolar amb propostes per a educació infantil, primària i secundària, adequats a les característiques maduratives del grup d’edat al qual van adreçats. En 10 anys, les propostes de LaSala han arribat a alumnes de 14 ciutats catalanes.

Més xifres: en 10 anys han passat per LaSala més de 188.000 espectadors, s’han dut a terme 991 representacions, s’ha impulsat la creació d’espectacles en residència i s’ha potenciat la formació adreçada a professionals de l’àmbit artístic i educatiu.

Més informació a: http://lasalateatre.cat