PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Nou web de la Regidoria d’Educació

Ja està actiu el nou web de la Regidoria d’Educació www.sabadell.cat/educacio, que presenta imatge renovada i amb un disseny molt més visual I atractiu per a la consulta. El nou web neix amb l’objectiu de posar a l’abast de l’usuari informació relacionada amb els àmbits d’actuació directa de la Regidoria o aquells que puguin ser d’interès general dins l’àmbit educatiu. Tot plegat, afavorint la transparència i la comunicació amb el conjunt de ciutadans i ciutadanes.

El nou web s’ha estructurat amb la voluntat d’afavorir al màxim una consulta intuïtiva, ràpida I senzilla. Així, s’hi han inclòs diferents apartats com ara Centres Educatius; Recursos, activitats I serveis; Orientació formativa I laboral; Participació; I Educació en el Lleure. Alhora, es destaquen alguns programes com la Xarxa d’Infància 0-3, el Ciutat I Escola o el conjunt d’accions per promoure la màxima implicació de les famílies en el fet educatiu, entre altres, que poden ser d’especial interès per a la ciutadania en general I per a la comunitat educativa.

També s’hi inclouen les darreres notícies generades per la Regidoria, enllaços a webs de centres o equipaments municipals I a altres mitjans de comunicació institucional, com pot ser aquest mateix butlletí sbdeduc@.

El nou web incorpora un enllaç directe amb el perfil de twitter @sbdeducacio, que s’ha obert aquest any amb la voluntat, precisament, d’ampliar els mecanisme de comunicació I transparència.

Al marge de l’estructura, a l’interior de cadascun dels apartats, s’ha vetllat per utilitzar un llenguatge planer I entenedor, fugint d’expressions més tècniques I, per tant, facilitant la comprensió.