PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Inscripcions obertes per al Fòrum Educatiu de Sabadell

Totes aquelles persones que vulguin participar a la primera edició del Fòrum Educatiu de Sabadell, que se celebrarà el proper 26 de novembre al centre cívic de la Creu Alta-Cal Balsach, ja poden formalitzar la seva inscripció a la trobada. El Fòrum, que es portarà a terme de manera trimestral per debatre i fer propostes relacionades amb l’àmbit educatiu a la ciutat, se centrarà en aquesta primera sessió en l’Equitat, l’èxit educatiu I la cohesió social. La trobada és oberta a tothom, tant als diversos col·lectius que integren la comunitat educativa com a la ciutadania en general.

Aquesta primera edició de la trobada, es desenvoluparà entre les 9 del matí I les 2 del migdia. La ponència marc anirà a càrrec del Doctor en Sociologia I professor de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Xavier Bonal, que parlarà sobre les “Bases d’una política educativa per a l’equitat I la cohesió social”.

A continuació, s’obriran tres grups de debat que reflexionaran sobre els elements que afavoreixen una escolarització equilibrada; sobre quines polítiques locals promouen l’èxit educatiu; i sobre la influència que per l’èxit educatiu té o pot tenir la relació família-escola. En el moment de formalitzar la inscripció, els I les participants hauran d’escollir una de les temàtiques I grups de debat.

Després del treball en grups, el Fòrum Educatiu de Sabadell tancarà amb les conclusions I la cloenda.

Les inscripcions a la trobada es poden realitzar abans del 23 de novembre al web www.sabadell.cat/educacio o bé trucant al telèfon 93 745 33 00.