PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Servei especial d’autobusos durant la festivitat de l’1 de novembre, per facilitar l’accés al Cementiri

La línia F4 dels autobusos urbans estarà reforçada durant el dimarts...

La línia F4 dels autobusos urbans estarà reforçada durant el dimarts 1 de novembre, festivitat de Tots Sants, per donar un millor servei a les persones que acudeixin al Cementiri de Sabadell. Aquest reforç es farà efectiu en les franges horàries on generalment l’afluència és major.

El servei de la línia F4 serà l’habitual dels dies festius però a més reforçarà el seu servei entre les 8:25 i les 14:25 h, des de la parada de la rambla d’Ibèria (carretera de Terrassa) fins al Cementiri, amb una freqüència de pas de 10 minuts. A partir de les 14.25 i fins a les 18.25 h, la freqüència de pas serà de 15 minuts. L’horari d’obertura al públic del Cementiri és de 9 del matí a 6 de la tarda.

Durant el matí del dia 1 la Capella del Cementiri oferirà música en viu, a les 11, les 12 i la 1 del migdia. El trio Sekrets interpretaran cantates barroques de Vivaldi i André Campra, amb instruments històrics, a les 11; al migdia el repertori el formaran peces de Händel i JS Bach; i en el darrer concert tocaran música sacra dels segles XIX i XX, amb obres de Donizetti i Frank Martin.

cementiri27

Millores a l’equipament

Durant aquest any, el Cementiri ha estat objecte d’una sèrie de millores algunes de les quals encara continuen fent-se. Una part del recorregut entre els dos recintes que componen l’espai ja s’ha executat, en concret, la rampa de connexió entre els dos recintes i conjunt de serveis que l'acompanyen. S'ha construït també un nou nucli de serveis al Sector Meridional

Es troba en fase d'execució la pavimentació del cementiri vell de la qual s'ha desenvolupat una part important. L’operació continuarà després de Tots Sants.

S'han fet també algunes actuacions de reparacions extraordinàries, com ara la rehabilitació de cobertes dels blocs de nínxols o la restauració de la serigrafia al columbari de Sant Oleguer. I a la zona de l’aparcament s’han reordenat els accessos amb canvis de senyalització.

Informació