PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Un alumne de l’Escola Illa rep una menció honorífica als Premis Argó 2016

argo 1

Els Premis Argó han atorgat en la seva tretzena edició una menció honorífica a Javier Durán, alumne de Gràfica Publicitària de l’Escola Illa. Ha estat dins la categoria de projectes de cicles formatius de grau superior i pel projecte Dolmen. Actualidad en la arquitectura.

Convocats per l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), els guardons s’atorguen a treballs de recerca de batxillerat i a projectes de cicles formatius de grau superior, amb la finalitat de reconèixer l'esforç dels estudiants i potenciar els vincles amb els centres d'ensenyament de secundària.

Dolmen. Actualidad en la arquitectura proposa una revista fictícia ideada pel COAC (Col·legi d’Arquitectes de Catalunya). Es tracta d’una publicació desplegable que pretén imitar els plànols arquitectònics i per això està feta amb un format que permet al lector interactuar amb ella i establir un joc de descobriment a través dels diferents nivells de lectura, tot partint de l’estreta relació que mantenen l’arquitectura i el disseny gràfic. Amb tot, es proposa una revista amb personalitat, però suficientment neutral perquè pugui abordar qualsevol estil i que permet gaudir tant de la lectura com de la creació arquitectònica.