PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Aquesta tarda projecció del documental “La Granja del Pas” i debat posterior, amb la presència de Sílvia Munt

La directora del documental “La Granja del Pas”, Sílvia Munt, presentarà a Sabadell la pel·lícula.

 

 

LImatgeGranjaPasa campanya informativa Defensem el dret a l’habitatge. Cap persona sense llar a Sabadell s’iniciarà aquesta tarda amb un acte obert a la ciutadania i gratuït. Serà a les 19 hores al cinema Imperial, amb la projecció del documental La Granja del Pas, dirigit per Sílvia Munt, que participarà en un col·loqui posterior a la projecció.

La Granja del Pas va guanyar el premi al millor documental en la passada edició de la Setmana Internacional de Cinema de Valladolid. És el fruit d'un any de convivència amb les persones que es reuneixen a la Granja del Pas, punt de trobada de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell (PAHCS), des d’on intenten trobar solucions als problemes sorgits de l’emergència habitacional que han afectat centenars de persones

L’acte comptarà amb la presència de Juli Fernàndez, alcalde de Sabadell. Després de la projecció s’obrirà un debat amb la participació de Glòria Rubio, tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat i regidora d’Habitatge; Sílvia Munt, directora de La Granja del Pas, representants de la PAHCS, i Carme Trilla, presidenta de la Fundació Hábitat3.