PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Mor Antonio Trives, històric regidor des de l’inici dels ajuntaments democràtics i uns dels puntals dels equips de govern de l’alcalde Farrés

Durant els 20 anys que va ser regidor, desenvolupant diferents funcions...

L’exregidor de l’Ajuntament de Sabadell i Medalla d’Honor de Sabadell, Antonio Trives, ha mort avui a l’edat de 80 anys. Trives va ser regidor des dels primers ajuntaments  trives4democràtics i va formar part de tots els governs de l’alcalde Antoni Farrés (1979-1999).

Antonio Trives Manresa, va néixer el 20 de gener de 1936, a Callosa de Segura, Alacant. Durant els 20 anys que va ser regidor, desenvolupant diferents funcions, va tenir un paper destacat i va posar les bases, entre d’altres, de la relació municipal amb la Companyia d’Aigües, la gestió dels residus o del cementiri. Va ser, a més, l’impulsor de la creació de la cooperativa del Transport Urbà de Sabadell, TUS.

El tinent d’alcalde d’Acció Social i Cultura i alcalde accidental, Joan Berlanga, ha destacat que “Antonio Trives va ser un dels regidors de referència de l’època Farrés. Amb la seva feina va contribuir a remuntar la ciutat després de la dictadura franquista. Era una persona molt connectada amb la ciutadania i marcada per un profund sentit de servei públic”.

Trives va ser, entre d’altres funcions, regidor de Governació, Serveis Municipals, Salut, Serveis Socials i Participació. El 2015 va rebre la Medalla d’Honor de Sabadell.