PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament aprova el projecte del carril bicicleta de la ronda de Ponent

sbdterritori20Aquesta és la primera fase del projecte, que preveu construir un carril bici segregat a la ronda...

La Junta de Govern ha aprovat inicialment el projecte de les obres d’urbanització del carril bicicleta de la ronda de Ponent, amb un pressupost d'execució de 209.688,77 euros.

Aquesta és la primera fase del projecte, que preveu construir un carril bici segregat a la ronda Ponent, així com millorar les voreres de la via. La segona fase permetrà fer una rotonda a la cruïlla de la N150, la ronda de Ponent i la rambla d’Ibèria. La tercera fase coincidirà amb l’obertura de la rambla d’Ibèria, que tindrà dos carrils per sentit, voreres més àmplies i el carril bici segregat.

La tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Glòria Rubio, ha afirmat que “aquesta és una aposta per transformar els principals eixos de la ciutat, ja que és una prioritat del Govern municipal millorar la mobilitat urbana, reduir les emissions de CO2 i de contaminació que pateix Sabadell”.

El regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, ha explicat que “amb aquest projecte iniciem el procés de millora de l’eix format per la rambla d’Ibèria i la ronda de Ponent. Quan s’acabin les obres podrem pacificar el trànsit i millorar les condicions de qualitat ambiental de la ciutat”.