Aliments i establiments alimentaris
Què és?És un servei que efectua activitats de vigilància i de control sanitari dels establiments del sector alimentari per garantir que les activitats que s'hi porten a terme no suposin riscos per a la salut de la població. |
Què ofereix?
- Inspeccions d'establiments del sector alimentari: bars, restaurants, comerç minorista d'alimentació, etc.
- Recepció i tramitació de denúncies particulars.
A quí s'adreça?
A les persones responsables dels equipaments i establiments mencionats i a la ciutadania en general.
Com accedir-hi?
Per a informació, personalment o telefònicament a
- Programa de seguretat alimentària:
pl. del Gas, 2, tel: 937264700, e-mail: salut@ajsabadell.cat
Per escrit, dirigir-te a:
- Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC)
Ordenança fiscal
Documents i impresos d'interès
Per accedir a la Política de qualitat cliqueu aquí o bé contacteu amb el Servei de Salut.
Enllaços d'interès
- Agència Catalana de Seguretat alimentària (ACSA)
- Agencia Española de Consumo, Seguridad alimentaria y Nutrición (AECOSAN)
- Autoridad Europea de Seguridad Alimentaria (EFSA)
- Comunicació sobre les substàncies o productes que causen al·lèrgies o intoleràncies
- Associació de Celíacs de Catalunya
- Alimentació Mediterrània
- Presentació Jornada al.lèrgens
- "Guies i recomanacions sobre les al.lèrgies per a la indústria alimentària i els establiments de restauració"
- "Información sobre alérgenos en alimentos sin envasar"