PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Minut de silenci, davant l'Ajuntament, en solidaritat amb les víctimes de l'atemptat de Niça

ajuntamentconvo15L'Ajuntament de Sabadell expressa el seu condol i solidaritat amb les víctimes de l'atemptat a Niça...

L'Ajuntament de Sabadell ha convocat un minut de silenci avui, divendres 15 de juliol, a les 12 del migdia, a la plaça de Sant Roc, per expressar el seu condol i solidaritat minutniça15amb les víctimes de l'atemptat perpetrat ahir dijous a Niça (França).

El consistori se suma així al comunicat de condemna de les entitats municipalistes (ACM i FMC) , i vol recordar que, en virtut de la declaració institucional del passat mes d’abril, cada dijous es baixa a mig pal les banderes de l’edifici consistorial, com a mostra de dol per les víctimes de guerres i atemptats a tot el món.

Al mateix temps, recordar també i fer una crida a la ciutadania a participar a la roda de la Pau que tots els dijous a les 20:45 convoquen diverses organitzacions pacifistes de la ciutat a la plaça del Doctor Robert.

L’Ajuntament de Sabadell vol estendre la condemna a tots els actes de violència i de guerra que tenen lloc a molts racons del món, dins i fora d’Europa. Les guerres, els atacs terroristes, els conflictes no reconeguts, les dictadures, les persecucions ètniques, ideològiques i religioses estan provocant milers de desplaçats, malalts, morts, represaliats i empresonats.

Declaració institucional