PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Project Yourself, un projecte d’emprenedoria en anglès de l’Escola Illa

illa27Project Yourself: Creativitat, ideació i emprenedoria per a joves estudiants...

Entre les múltiples activitats que durant tot el curs impulsa l’Escola Illa, aquest mes de maig ha finalitzat la quarta edició del programa educatiu Project Yourself: Creativitat, yourself25ideació i emprenedoria per a joves estudiants. Ha estat amb la presentació d’onze propostes d'emprenedoria realitzades per l’alumnat de 2n curs de tots els cicles formatius de l’escola, dins el mòdul de Formació i Orientació Laboral. Aquest és el quart any que aquest programa es porta a terme a l’Illa.

Tant el projecte com la seva presentació s’han fet en anglès, per enriquir i millorar les habilitats de l’alumnat en aquesta llengua, com també per motivar-lo a internacionalitzar els projectes professionals i d’empresa. L’objectiu de la iniciativa és acompanyar els estudiants en el procés de creació d’un projecte propi, tot incorporant activitats d’ideació, dinàmiques de grup i comunicació, i conceptes d’emprenedoria social i ambiental.

to be yourself25El Project Yourself es realitza amb la col·laboració d’un professional expert en emprenedoria que, juntament amb el professor de formació i orientació laboral del centre, imparteixen les sessions. En aquesta edició, ha col·laborat l’experta en emprenedoria i enginyera ambiental, Georgina Vidal-Gavilán, sòcia fundadora i directora tècnica de l’empresa D D’Enginy Biorem.

A la presentació dels projectes hi van assistir, a més de l’alumnat i professorat de l’escola, representants del Vapor Llonch de Sabadell.