PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La venda a les parades de les cooperatives escolars posa fi al programa ‘Cultura Emprenedora a l’escola’

cuemepLes empreses s’han creat en el marc d’un projecte de foment de la cultura emprenedora...

Les empreses s’han creat en el marc d’un projecte de foment de la cultura emprenedora de l’Ajuntament de Sabadell i la Diputació de Barcelona cueme231

Els 75 alumnes de cinquè de primària de les Escoles Can Llong i Can Deu, participants en el programa Cultura emprenedora a l'escola, han posat punt final al curs, amb la venda avui , a l’exterior del Mercat Central, dels productes de les cooperatives creades en el marc d’aquest projecte de foment de l’emprenedoria.

Les cooperatives creades aquest curs pels alumnes són “Fetamà SCC" i "CoppersSCC" per part de l'Escola Can Llong i "Can bosc SCC", de l'Escola Can Deu. Es tracta de productes llançats després d’un estudi de mercat inclòs en el projecte, com ara, clauers, ninots o porta mocadors.

cueme232El programa “Cultura emprenedora a l'escola” està impulsat per la Diputació de Barcelona i es desenvolupa a la ciutat amb la col·laboració i suport de les Regidories d’Educació i Treball i Empresa de l’Ajuntament. L’objectiu és fomentar la cultura emprenedora i els seus beneficis en la vida quotidiana i professional dels i les alumnes. Alhora es pretén reforçar els valors, hàbits i capacitats claus vinculades a l’emprenedoria, com la creativitat o la innovació i estimular l’autonomia dels nens i nenes.