PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell rebrà demà el Premi Catalunya Territori Enric Lluch, per l’Estudi previ del Pla especial de camins

La Societat Catalana d’Ordenació del Territori (SCOT), de l’Institut d’Estudis Catalans, lliurarà demà elPremi Catalunya Territori Enric Lluch a un projecte sabadellenc.

Es tracta de l’Estudi previ del Pla especial de camins de Sabadell, presentat per l’Ajuntament i elaborat per l’equip tècnic dirigit per l’arquitecte municipal Pere Vidal. El premi es dóna al millor pla, projecte, iniciativa o estudi d’anàlisi, ordenació o gestió del territori finalitzat en els darrers cinc anys en l’àmbit territorial de Catalunya. L’objectiu és reconèixer i estimular els esforços dels tècnics, l’Administració i altres entitats en la innovació dels instruments i processos d’anàlisi, ordenació i gestió del territori, i particularment la introducció en aquests dels criteris de sostenibilitat ambiental, cohesió social, concertació interinstitucional, participació ciutadana i interdisciplinarietat.

El lliurament es farà en el marc dels Premis Sant Jordi 2016 de l’Institut d’Estudis Catalans, en què es lliuren vint-i-vuit premis i disset borses d’estudi, que tenen l’objectiu de promoure l’alta investigació científica de tots els elements de la cultura catalana.

  • Dijous, 21 d’abril, a les 6 de la tarda
  • Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, de Barcelona)
  • Hi assistirà:
    • Josep Rull, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya
    • Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans
    • Maties Serracant, tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat

       

Acte obert adreçat als mitjans de comunicació