PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El passeig de la Plaça Major acollirà el primer Torneig Solidari de futbol 3x3 d’Intermón OXFAM

3x3 Intermón SabadellAmb l’objectiu de recaptar fons per a la inscripció a la Trailwalker 2016 i, alhora, fomentar alguns dels valors del futbol com ara el respecte i l’educació...

Amb l’objectiu de recaptar fons per a la inscripció a la Trailwalker 2016 i, alhora, fomentar alguns dels valors del futbol com ara el respecte i l’educació, el passeig de la Plaça Major serà l’escenari del Torneig Solidari de futbol 3x3 el proper dimecres, 23 de març, organitzat per d’Intermón OXFAM i amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell.

El torneig, que començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins a les 7 de la tarda, acollirà partits de quatre categories diferents: patufets (nascuts el 2010); pre-benjamins (del 2008-09); benjamins (del 2006-07) i alevins (del 2004-2005). El preu de la inscripció és de 10 euros per jugador.

El terreny de joc serà de gespa artificial, limitat per tanques d'un metre d'alçada i una xarxa de 2 metres més. Tindrà unes dimensions de 15 metres de llarg per 8 d'ample, amb 2 porteries de mida reduïda.

Intermón Oxfam Trailwalker

Un dels objectius d’aquest torneig és recaptar fons per l’anomenada Intermón Oxfam Trailwalker, una marxa a peu de 100 km en 32 hores i en equips de 6 persones. Quatre d’aquests esportistes han de fer la cursa junts, de principi a fi i els altres 2 els ajuden amb la logística i els donen suport. Només hi poden participar aquells equips que s’han inscrit aportant una donació de 200 euros i que han aconseguit, com a mínim, 1.500 euros de donacions. Així doncs, es recullen diners per als més de 400 projectes que Intermón Oxfam duu a terme amb accions per al desenvolupament.

Més informació a:

http://www.3x3intermonsbd.cat/

info@3x3intermonsbd.cat