PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament presenta les línies generals dels pressupostos municipals als consells de districte

pressupostconsell4A partir del proper dilluns 7 i fins al proper dia 17 de març, els plens dels consells de districte de Sabadell podrà conèixer el pressupost inicial i les línies bàsiques...

A partir del proper dilluns 7 i fins al proper dia 17 de març, els plens dels consells de districte de Sabadell podrà conèixer el pressupost inicial i les línies bàsiques que conté la proposta de pressupostos municipals per al 2016. Les presentacions són obertes a tota la ciutadania i aniran a càrrec de l'alcalde, Juli Fernàndez, el regidor de nova Economia i Serveis Centrals, Albert Boada, i el/la regidor/a de districte corresponent. El calendari de les sessions és el següent:

AnunciPresentacionsPressupost

Els pressupostos es caracteritzen bàsicament per prioritzar els temes socials i està estructurat en tres grans línies prioritàries que dibuixen els principals objectius del Govern municipal: les necessitats socials, per tenir una ciutat més justa i cohesionada; les necessitats de la ciutat, per recuperar una ciutat digna i ordenada; i la ciutat líder on recuperar el lideratge, posicionament estratègic i bona imatge de Sabadell.

La proposta, que contempla una previsió d’ingressos que ascendeix a 182,3 milions d’euros -xifra que significa un increment de 10,6 milions d’euros respecte del 2015-, es portarà a aprovació inicial el proper 18 de març a un Ple extraordinari i es preveu la seva aprovació definitiva el mes d’abril, després del procés d’al·legacions.