PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

27F: Marxa europea pels drets de les persones refugiades

Des de Brussel·les s’ha convocat una marxa europea pels drets de les persones refugiades amb l’objectiu d’exigir vies segures d’accés al continent per a les milers de persones que cada dia es veuen obligades a creuar el mar Mediterrani i altres fronteres jugant-se la vida.

 

La resposta de la UE està centrada en la seguretat i la contenció, no pas en la protecció dels drets de les persones refugiades. La reintroducció temporal de controls fronterers a alguns països Schengen, la confiscació de béns a Dinamarca, Suïssa i diversos estats d’Alemanya i l’adopció de lleis criminalitzadores  són receptes indignes que no fan més que augmentar de manera innecessària el patiment de les persones en trànsit i de les que han aconseguit arribar a Europa.

 

En el marc de la campanya de suport a les persones refugiades endegada pel Fons Català el setembre de 2015, fem una crida als ajuntaments catalans a participar a la marxa europea que tindrà lloc a Barcelona el proper dissabte 27 de febrer de 2016 a les 12 del migdia.

 

marxaeuropea

 

Per a més informació us podeu adreçar als següents enllaços:

>> http://stopmaremortum.org/

>> http://www.bxlrefugees.be/en/2016/02/07/27-02-2016-european-march-for-refugees-rights-brussels%e2%80%8f/

 

També poder seguir l’actualitat a través de twitter a: #‎safepasssage  #‎passatgesegur