PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sessió informativa a la recerca de personal per cobrir vacants, en el marc del projecte MetallVallès

L’empresa Dicomol, d’ajustatge de motllos i matrius, ha explicat avui al Vapor Llonch davant d’una trentena de persones en recerca de feina...

L’empresa Dicomol, d’ajustatge de motllos i matrius, ha explicat avui al Vapor Llonch davant d’una trentena de persones en recerca de feina les característiques de la sevadicomol18 empresa i les necessitats de reclutar professionals amb experiència en el sector del metall. Aquesta sessió informativa s’emmarca també en el projecte MetallVallès per lluitar contra l’atur i millorar la competitivitat de la indústria metal·lúrgica.

La necessitat de contractar perfils més especialitzats com ajustadors, electromecànics o matricers per part de les empreses de Sabadell, Barberà del Vallès i Castellar del Vallès ha permès a aquests tres territoris plantejar aquest projecte conjunt. La iniciativa compta amb el finançament de la Diputació de Barcelona i el suport del Centre Metal·lúrgic i ASCAMM-Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya.

MetallVallès es va posar en marxa a principis d’any i preveu desenvolupar fins agost de 2016 diferents accions tant per a persones interessades en trobar feina en aquest sector com per a empreses que necessiten incorporar a la seva plantilla professionals qualificats.

Sabadelltreball.cat

D’altra banda, el Vapor Llonch ofereix de forma permanent a empreses de qualsevol sector els seus serveis entre els quals destaca la borsa de treball en línia sabadelltreball.cat. Les empreses poden penjar una oferta en format web o vídeo i rebre en poc temps, els currículums dels candidats que s'inscriguin a les seves ofertes. Per a més informació les persones interessades es poden adreçar al Vapor Llonch (crta. de Barcelona, 208 bis) o bé trucar al 93 745 31 61. La informació sobre aquests monogràfics es pot consultar al web www.sabadelltreball.cat.