PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Joan García (C’s): “El nou pacte de govern és un altre exemple de la vella política de canviar suport per càrrecs i per cadires

Joan García (C’s): “El nou pacte de govern és un altre exemple de la vella política de canviar suport per càrrecs i per cadires”

Segons el portaveu municipal de Ciutadans a Sabadell, els dos nous socis governamentals “s’han sumat al projecte independentista segrestant el vot de qui està en contra, que són la majoria.

 

 

 

 

 

Sabadell, dimarts 27 d’octubre de 2015. El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Sabadell, Joan García, ha carregat avui amb duresa contra entrada de Guanyem Sabadell i Unitat pel Canvi (UxC) en l’equip de govern de la Ciutat, que fins ara formaven Crida i ERC. Segons García, el pacte a quatre bandes “manca d’un projecte real de govern i d’una proposta estratègica de ciutat. És un exemple més de la vella política de canviar suports per càrrecs i cadires”.


El portaveu de C’s sosté que en l’acord “han prevalgut més els interessos personals d’alguns regidors que els de la ciutat”. García vaticina: “No seran tres anys i mitjà d’estabilitat política sinó de transitorietat. En lloc de cohesió ideològica ens ofereixen una summa aritmètica pura i dura”.


Joan García s’ha mostrat crític amb Guanyem i UxC perquè “s’han sumat al projecte independentista de l’alcalde, segrestant el vot dels ciutadans que estan en contra, i que són majoria a la ciutat, segons els resultats de les eleccions municipals de maig, i més majoria encara segons els resultats de les autonòmiques del 27S”.


El pacte de govern a quatre reafirma a Ciutadans a Sabadell “com l’alternativa des de l’oposició a un projecte municipal amb clara vocació de ser de transició”, indica el portaveu municipal de C’s. El canvi de composició del govern municipal no *variarà la forma de treballar i de fer política municipal de Ciutadans. “Seguirem fent exactament el que ha fet aquests sis mesos: treballar en propostes de ciutat, allunyant-nos de qualsevol intent de fractura a Sabadell, com el qual defensa l’ampliat governo independentista de la ciutat”, avança Joan García.