PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El govern municipal no comparteix la decisió de recórrer la sentència d’una treballadora acomiadada per VIMUSA i proposarà revocar la decisió al Consell d’Administració

El govern municipal va comunicar ja fa setmanes al gerent de VIMUSA la voluntat de no recórrer la sentència d’una treballadora acomiadada ...

El govern municipal va comunicar ja fa setmanes al gerent de VIMUSA la voluntat de no recórrer la sentència d’una treballadora acomiadada, atès que és partidari de la readmissió d’aquesta persona al seu lloc de treball.

L’equip de govern municipal de Sabadell havia decidit proposar la revocació de la decisió, que s’hauria d’aprovar al consell d’administració de VIMUSA. Per aquesta raó, el Govern traslladarà aquesta voluntat al proper consell d’administració que es farà a finals d’octubre.

El comiat de la treballadora es va produir l’any passat juntament amb el d’altres treballadors/es de la plantilla de VIMUSA. Després que el jutjat sentenciés que calia readmetre la treballadora perquè l’acomiadament era nul, aquesta fou reincorporada.

D’altra banda, també cal recordar que l’actual tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Maties Serracant, va presentar al Ple una moció conjunta de l’Entesa per Sabadell, ICV i EUiA, així com un escrit al llavors alcalde, sol·licitant la readmissió dels treballadors i treballadores acomiadats.