PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell presenta la seva experiència d’estalvi energètic en el marc d’unes jornades europees

Sabadell ha presentat l'experiència de la campanya d'estalvi energètic amb ajuda de comptadors intel·ligents portàtils a les...

Sabadell ha presentat l'experiència de la campanya d'estalvi energètic amb ajuda de comptadors intel·ligents portàtils a les 3es Jornades paneuropees d’educació ambientalpaneuropees cap a la sostenibilitat, que van tenir lloc els dies 1 i 2 d’octubre a Barcelona.

Tècnics de l’Ajuntament de Sabadell van exposar l’experiència de les 150 famílies participants en el projecte dels comptadors intel·ligents, en el marc de la ponència de campanyes de Ciència Ciutadana, on es van presentar experiències innovadores que incorporen la participació de la ciutadania, com ara el portal de difusió del món dels ocells, http://www.ornitho.cat/, amb més de 100.000 voluntaris anuals o el projecte Smart Citizen https://smartcitizen.me/, promogut per l’Ajuntament de Barcelona, entre d’altres projectes.

Es tracta de la trobada internacional de més rellevància anual en matèria d’educació ambiental a Catalunya i ha comptat amb unes 100 presentacions per part d’agents relacionats amb els nous reptes de l’educació per la sostenibilitat. Aquestes jornades han esdevingut gradualment un fòrum important de discussió entre institucions europees, administracions, societat i grups d’interès en educació ambiental amb l’objectiu de conèixer projectes d’altres països i cercar col·laboracions internacionals.

Aquesta tercera edició està organitzada en el marc de la presidència de Catalunya de la Xarxa de Cooperació Regional Els Quatre Motors per a Europa i amb el suport del Secretariat del Congrés Mundial d’Educació Ambiental.