PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament inicia el procés de licitació per adjudicar els treballs de col·locació de gespa artificial a quatre camps de futbol de la ciutat

L’Ajuntament ha iniciat el procés de licitació per col·locar gespa artificial a quatre camps de futbol de la ciutat ...

L’Ajuntament ha iniciat el procés de licitació per col·locar gespa artificial a quatre camps de futbol de la ciutat. Així ho va aprovar la Junta de Govern Local de divendres. Es tracta dels camps de Torre-romeu, Can Puiggener, la Roureda i Can Deu. Per fer efectives aquestes millores s’invertiran més de 2.250.000 euros, que es finançaran mitjançant subvenció de la Diputació de Barcelona.

En paraules del regidor d’Esports i alcalde accidental, Josep Ayuso, aquesta actuació “representarà un nou pas endavant en la millora de les instal·lacions esportives de la ciutat. Des del govern municipal sempre hem prioritzat l’esport com a element fonamental de cohesió social. En aquest sentit, treballem per donar suport a les entitats i a l’esport base, dotant els equipaments de les millors condicions possibles per a la pràctica esportiva. Sens dubte, la col·locació de gespa artificial comportarà una notable millora en les condicions dels camps”.

La col·locació de gespa artificial al camp de Torre-romeu suposarà una inversió de 478.391 euros. A Can Puiggener s’invertiran 607.588. L’actuació a la Roureda es licitarà per un pressupost de 713.320 euros i a Can Deu per 456.843.

Amb la col·locació de gespa artificial a nous camps, es dóna continuïtat a l’important procés de renovació del conjunt de camps de futbol de la ciutat que s’ha potenciat els últims anys. I és que, entre altres, s’han renovat els camps de futbol de Ca n’Oriac, la Creu i la Nova Creu Alta, per posar només alguns exemples. També s’ha transformat completament el complex d’Arraona-Merinals, entre altres actuacions.