PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Les obres Bona Gent, Espriu! i El nom, la companyia Marta Carrasco en dansa, Manel, Els Pets i l’Orquestra Simfònica del Vallès, entre les propostes de la propera temporada a Sabadell

Les entrades ja són a la venda i s’han previst diversos descomptes i diferents packs per la compra simultània d’espectacles del mateix gènere ...

Les entrades ja són a la venda i s’han previst diversos descomptes i diferents packs per la compra simultània d’espectacles del mateix gènere

La temporada de tardor a Sabadell escalfa motors. Un cop més la ciutat gaudirà de propostes variades i per a tots els gustos en les diferents disciplines artístiques. Les entrades ja són a la venda. Tota la informació es pot consultar a www.sabadell.cat/cultura.

Entre les propostes a La Faràndula i El Principal, figuren les obres Bona Gent, escrita pel dramaturg nord-americà David Lindsay-Abaire i dirigida pel director argentí Daniel Veronese, i que compta al repartiment amb noms com Mercè Aránega i Àlex Casanovas. També arribarà a Sabadell Espriu!, sota la direcció d’Oriol Broggi i amb la interpretació de Clara Segura i Màrcia Cisteró. Una altra de les propostes destacades serà El nom, amb Joel Joan i Lluís Villanueva. 

A L’Estruch, la Cia. AlGalliner presentarà l’obra d’Albert Camus, Els justos, Sandra Rossy el monòleg Sí, però no exactament i la Cia. Pentateatre Atòmic el Vol 3 , 5 obres de 15 minuts en 5 espais.

En dansa, destaca l’obra escènica de la Cia. Marta Carrasco, Bijoux;  Moving de la Cia. Portes Sud i Fóssil de Jordi Cortés.

Pel que fa a la música clàssica, una temporada més es comptarà amb les actuacions de l’Orquestra Simfònica del Vallès.

Entre els concerts de la temporada, Els Pets actuaran a La Faràndula al setembre i Manel al novembre.

En cinema, un cop més hi haurà sessions de curtmetratges del MECAL.

Descomptes i altres avantatges

Amb l’objectiu de facilitar al màxim l’accés del públic als espectacles, s’han previst diversos descomptes en la venda d’entrades, com ara:

·    DXBM: Les persones que tinguin el carnet de les Biblioteques Municipals podran gaudir d’un descompte del 15%.

·    DTK: Descompte TINKODI. Per la compra d’una entrada, s’obté un codi que facilita un 20% de descompte en la compra d’entrades següents.

·    +D: Descomptes del 20% per a subscriptors de La Vanguàrdia.

·    Continuen vigents els descomptes del Passaport Cultural, descomptes per a grups i del carnet del TR3SC.

També s’han dissenyat PACKS (PK), per la compra simultània d’entrades per a espectacles del mateix gènere, amb un 25% de descompte sobre el preu de l’entrada.

Per a la temporada setembre-desembre 2013 hi haurà dos PKTeatre i un PK Dansa:

·    PKT 1, que inclou Bona Gent i Espriu!

·    PKT 2: Els justos, d’Albert Camus a càrrec de la Cia AlGalliner; Sí, però no exactament de Sandra Rossy; i Vol.3 de Pentateatre Atòmic.

·    PKDansa (PKD), que inclou tres espectacles: Bijoux de la Cia. Marta Carrasco, Moving de la Cia. Portes Sud i Fóssil, de la Cia. Jordi Cortés - Alta Realitat.

També hi ha la possibilitat d’abonar-se a la Temporada dels Concerts Simfònics de l’Orquestra Simfònica del Vallès, amb descomptes de fins el 40%.

Es poden comprar les entrades, els PACKS i els abonaments a

·    www.sabadell.cat/cultura

·    Taquilla del Teatre Principal, fins al 27 de juliol i a partir del 4 de setembre en l’horari habitual.

Més informació

al web  www.sabadell.cat/cultura,

Al twitter @sbdcultura //  #sbdteatres

A la direcció de Facebook  www.facebook.com/sabadellcultura