PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament expressa el seu condol per l’accident de tren a Santiago i la solidaritat amb les víctimes

Sumant-se a la convocatòria de les entitats municipalistes de Catalunya, FMC i ACM, l’Ajuntament de Sabadell ha convocat ...

Sumant-se a la convocatòria de les entitats municipalistes de Catalunya, FMC i ACM, l’Ajuntament de Sabadell ha convocat a les 12 d’aquest migdia un minut de silenci com a mostra de dol i solidaritat amb les víctimes de l’accident de tren a Santiago. La concentració ha tingut lloc a la plaça de Sant Roc.

En nom de la ciutat, l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, ha enviat un telegrama a l’alcalde de Santiago, Ángel Currás, on li ha traslladat “el més sentit condol per la tragèdia”. Així mateix, li ha fet arribar “la solidaritat dels ciutadans i ciutadanes de Sabadell que en aquests moments tant durs s’uneixen al dolor de la ciutat de Santiago”.

L’alcalde ha parlat amb el president del Centro Galego Nós de Sabadell, Manuel Vázquez, com a representant de la comunitat gallega al territori, per expressar les condolences pel succeït i la solidaritat amb les víctimes i familiars.