PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Reconeixement als alumnes de Sabadell amb millors qualificacions d’accés a la Universitat

El Saló de Plens ha acollit aquesta tarda un acte de reconeixement als alumnes que han obtingut més d’un 9 en la nota final...

El Saló de Plens ha acollit aquesta tarda un acte de reconeixement als alumnes que han obtingut més d’un 9 en la nota final per accedir a la Universitat. En aquest sentit, s’ha tingut en compte tant la nota de les proves d’accés de 2013 com la nota mitjana de l’expedient acadèmic dels alumnes, ja que l’objectiu és reconèixer públicament l’esforç continuat que suposa tenir un bon expedient acadèmic i alhora aconseguir uns bons resultats als exàmens de selectivitat. La trobada, que ha estat presidida per l’alcalde, Joan Carles Sánchez, i ha comptat, entre altres representants del consistori, amb l’assistència del tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Ramon Burgués, ha volgut ser un reconeixement, així mateix, a les famílies i professorat d’aquests alumnes, pel suport que els ofereixen.

Durant la recepció, l’alcalde ha destacat la importància de la formació, comentant que “amb aquest reconeixement traslladem el missatge que si bé la formació no garanteix un lloc al mercat laboral, sí dóna majors opcions i més oportunitats i que aquesta formació és compatible amb viure la ciutat i realitzar altres activitats a més d’estudiar”. Així mateix, Joan Carles Sánchez ha subratllat que “hem de donar valor i visibilitat al mèrit, a l’esforç i al talent”.

En el marc d’aquesta trobada, els alumnes han rebut un premi econòmic de 200 euros, un diploma acreditatiu i un val per assistir a algun dels espectacles del 30 Nits.