PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament atorga més de 19.000 euros en subvencions per als casals d’estiu

S’obren les convocatòries per altres subvencions en l’àmbit del lleure infantil i també per als centres educatius ...

S’obren les convocatòries per altres subvencions en l’àmbit del lleure infantil i també per als centres educatius

La Junta de Govern Local ha resolt avui l’atorgament de les subvencions destinades a l’organització dels Casals d’estiu 2013. En aquest marc, l’Ajuntament atorgarà un total de 19.350 euros a 15 entitats de la ciutat.  

Així mateix, la Junta de Govern ha aprovat la convocatòria pública de les subvencions en matèria d’activitats per a l’educació en el lleure infantil, així com els programes d’activitats vinculades a la celebració del 25è, 50è i 75è aniversari i successius de les entitats, per al curs 2013-14. En total es destinaran a aquests ajuts 45.110 euros. Per accedir-hi, els esplais i entitats de lleure infantil han d’oferir activitats de cap de setmana amb continuïtat al llarg del curs i han de tenir implantació a Sabadell.

La sol·licitud per a les subvencions s’haurà  de presentar del 2 al 30 de setembre a qualsevol dels registres de l’Ajuntament, acompanyada de la documentació que consta a les bases de la convocatòria.

El regidor d’Educació, Ramon Burgués, considera que aquest tipus de suport a les entitats “afavoreix l’oferta de lleure infantil a la ciutat amb propostes al llarg de tot l’any, tot tenint en compte el gran valor educatiu que té el temps de lleure en l’educació integral dels infants i joves”.

Subvencions als centres educatius

També avui, la Junta de Govern local ha aprovat la convocatòria pública de les subvencions per a la participació en activitats educatives del programa Ciutat i Escola per al curs 2013-14. Podran accedir a aquests ajuts, que preveuen un import total superior als 26.000 euros, el centres públics i els centres d’educació especial  públics i concertats.  El període de presentació de sol·licituds serà del 16 al 30 de setembre del 2013.

La finalitat dels ajuts és promoure l’equitat i garantir el dret de tots els alumnes a participar en el Ciutat i Escola en igualtat de condicions, independentment de la situació econòmica de les famílies de cada centre. En aquest sentit, en paraules de Ramon Burgués, “aquestes subvencions compleixen una funció equilibradora i permeten que els infants de la nostra ciutat puguin gaudir de les activitats educatives sense que el condicionament econòmic sigui un impediment”.

Igualment, la Junta de Govern Local ha donat llum verda a la convocatòria pública d’ajuts econòmics perquè els centres educatius públics de la ciutat i els centres d’educació especial  públics i concertats que celebren aquest proper curs el 25è, 50è i 75è aniversari realitzin les activitats de commemoració corresponents. Els ajuts tindran un import total de 2.000 euros. El període de presentació de sol·licituds serà, també, del 16 al 30 de setembre.

Tota la informació sobre les convocatòries es pot consultar a www.sabadell.cat