PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell presenta el rap antihomofòbia “L’amor és lliure” a l’Europride de Marsella

Avui es presenta el rap anti-homofòbia L’amor és lliure a l’Europride de Marsella, interpretat per Nel·lo Caramelo...

Avui es presenta el rap anti-homofòbia L’amor és lliure a l’Europride de Marsella, interpretat per Nel·lo Caramelo, en el marc de la 35ª edició anual de la Universitat Homosexual d’Estiu de Marsella, tot coincidint amb la manifestació de l’ Europride, que aquest any té lloc a aquesta ciutat.

El marc d’aquest actes és la universitat local que, des de 1979, cedeix els seus equipaments per a debats i trobades del moviment homosexual francès.La presentació formarà part del debat sobre estratègies contra l’homofòbia.

La difusió d’aquest rap sabadellenc a Marsella anirà a càrrec de Jordi Petit, membre de l’Oficina de Drets Civils de l’Ajuntament de Sabadell. A banda de la presentació oficial, totes les entitats presents rebran la informació adient, per a contribuir a què arribi a tot Europa.

L’Europride d’aquest any a Marsella té doble significació degut a l’ofensiva homòfoba per motiu del matrimoni igualitari a França i per ser aquesta ciutat capital europea de la cultura 2013.

Felicitacions a l’Ajuntament de Sabadell

Diverses associacions han felicitat l’Ajuntament de Sabadell per aquest rap, el grup local Som com Som, la històrica federació d’entitats Coordinadora lesbiana, gai, bisexual i transsexual de Catalunya, així com la entusiasta enhorabona de Boti Garcia Rodrigo, presidenta de la FELGTB, federació estatal de més de 50 entitats afiliades.

Diverses entitats també ja han penjat el rap a les respectives webs i ha començat la difusió a Amèrica Llatina.

 http://www.youtube.com/watch?v=eJpJiR4Gy8k

Youtube permet una aplicació on aquest rap en català, apareix amb sots-títols en totes les llengües del món.