PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Associació Àmbit B30 està treballant una proposta sobre les necessitats de mobilitat i d’infraestructures al territori

Definir i prioritzar quines són les infraestructures estratègiques necessàries que, al voltant de la B30, han de permetre una millor comunicació ...

Definir i prioritzar quines són les infraestructures estratègiques necessàries que, al voltant de la B30, han de permetre una millor comunicació i mobilitat per promoure la competitivitat del territori és l’objectiu del Grup de Treball de Territori (GTT) de l’Associació Àmbit B30 que, ahir dilluns van presentar davant la Comissió Executiva de l’entitat en una reunió a Martorell.

La reunió, presidida per Mercè Conesa, vicepresidenta de l’Associació Àmbit B30 i alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, ha estat majoritàriament dedicada a exposar els treballs fets pel GTT després de quasi dos anys de funcionament.

El treball del GTT ha tingut com a objectiu detectar sobre el territori de la B30 quines són les principals necessitats en infraestructures per tal d’establir un pla d’actuacions en comunicacions i mobilitat amb unes línies d’actuació clarament encaminades a promoure l’ús del transport públic i la mobilitat en xarxa entre els diferents municipis. Aquesta proposta no deixa de banda que estem en una situació de forta crisi econòmica i planteja actuacions que amb un cost moderat puguin tenir efectes multiplicadors a l’eficiència del sistema d’infraestructures de territori.

Després de la presentació a la Comissió Executiva, aquesta comissió ha encarregat al grup de Territori que continuï treballant amb tots els socis de l’Associació per tal de tancar un document de consens en els propers mesos.

Aquesta és la segona de les trobades de la Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30 des de la constitució de l’entitat el passat mes de maig i la funció d’aquesta comissió és fer els treballs preparatoris previs i les propostes que posteriorment haurà d’aprovar el Consell General de l’Associació.