PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Policia Municipal interposa 76 denúncies a usuaris de patinets en una setmana

L’Ajuntament intensificarà els controls d’aquests vehicles a tots els districtes de la ciutat La Policia Municipal interposa 76 denúncies a usuaris de patinets en una setmana

Les denúncies s’interposen habitualment per circular per les voreres o zones de vianants, per transportar un número de persones superior al de les places del vehicle, circular amb auriculars connectats a receptors o reproductors de so, utilitzar el telèfon mòbil durant la conducció i circular de nit o en situacions amb poca visibilitat, sense que el vehicle disposi de llum ni l’usuari porti roba o elements reflectants.

En el que portem d’any, la Policia Municipal ha interposat 771 denúncies a conductors de patinets per infringir la normativa. La xifra suposa un increment del 10,9 per cent en comparació al mateix període del 2023 (76 denúncies més).

La campanya s’ha dut a terme durant la setmana del 21 al 27 d’octubre. Els VMP estan catalogats com a vehicles i, per tant, no poden circular per voreres i zones de vianants a excepció dels monopatins, patinets i aparells similars que rodin al pas de les persones. Els conductors estan obligats a sotmetre’s a les proves de detecció d’alcohol i drogues i si donen positiu s’imposa la corresponent denúncia.