PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Visita guiada a l’obra “Esglaó a la fam(A)” del col·lectiu DACS, al Museu d’Art

Divendres 25 d’octubre, a les 18h, en el marc de l’exposició GRIS PLOM Visita guiada a l’obra “Esglaó a la fam(A)” del col·lectiu DACS, al Museu d’Art

El col·lectiu artístic busca amb aquesta acció promoure la reflexió sobre el procés creatiu d’Esglaó a la fam(A), la primera exposició del col·lectiu, en el marc de GRIS PLOM, i com els multiformats artístics dialoguen en un espai d'exhibició divergent o marginalitzat, tensionant les pràctiques i els formalismes de l'espai institucional.

Es tracta d’un espai marginal amb una estètica destenyida, sense pintar (de blanc), un lloc no integrat a l'interior del museu, en el qual es visibilitza un art que podria definir-se com “minoritari”, ja que se surt dels cànons de l'exhibició hegemònica de l'art contemporani. No obstant això la proposta de DACS és el procés de l'obra, el contacte i la reflexió directa amb aquesta, una prova i error d'obres inacabades, en constant activisme, alterant temporalitats i espacialitats.

GRIS PLOM i DACS

GRIS PLOM és un projecte expositiu i audiovisual de recerca experimental i col·laborativa entorn de les arts visuals a Sabadell i el seu context social, cultural i polític des de 1960 fins avui. L’exposició es desplega en tres eixos temàtics, al Museu d’Art de Sabadell, a l’Acadèmia de Belles Arts i a Ca l’Estruch. El projecte audiovisual presenta quatre migmetratges audiovisuals i una pel·lícula documental. 

DACS Sabadell és un col·lectiu nòmada que actua en diferents espais urbans oberts amb la intenció i l’objectiu d’abraçar i donar visibilitat a les pràctiques artístiques i a l’activisme d’artistes dones i dissidències de Sabadell. Pretén compartir visions sobre feminismes, neurodivergències, comunitats, família, antiracisme, ecologia i LGTBI+.