PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

“Terror jove” arriba demà a Sabadell amb la projecció d’una pel·lícula i diverses activitats a la plaça de l’Imperial

“Terror jove” arriba demà a Sabadell amb la projecció d’una pel·lícula i diverses activitats a la plaça de l’Imperial

La projecció del film “It follows”, un clàssic de terror contemporani dirigit per David Robert Mitchell i protagonitzat per Maika Monroe, serà a les 20.30 h als cinemes Imperial. Des de la setmana passada, les entrades es poden recollir, fins a quatre per persona, als mateixos cinemes i en l’horari habitual d’obertura, a partir de les 15.30 h.

A més, el dia 24 a la plaça de l’Imperial hi haurà una fira de por (scare zone), amb decoració, performances i activitats lúdiques especialment pensades per a l’ocasió i dinamitzades per professionals. De 19 a 23 hores, totes les persones que s’acostin a aquest punt de la ciutat podran submergir-se en un món de por i fantasia.

Amb aquesta proposta, impulsada per l’Oficina Jove de Sabadell, s’ofereix al jovent una activitat lúdica que els apropa al cinema. En aquesta ocasió, i amb la voluntat de treballar en xarxa amb entitats i col·lectius de la ciutat, s’ha comptat amb la col·laboració del Cineclub de Sabadell.

Més informació a la web a https://web.sabadell.cat/joves, a l’Oficina Jove (c. Blasco de Garay, 19) i a les xarxes socials (@sbdjove).