PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Govern de Sabadell es trasllada avui als barris de Campoamor i Espronceda

L’objectiu d’aquesta jornada d’El Govern als barris és interactuar amb veïnat, entitats i comerços i conèixer de primera mà les necessitats de la zona El Govern de Sabadell es trasllada avui als barris de Campoamor i Espronceda

Tal com ha explicat l’alcaldessa, Marta Farrés,

“ja hem fet múltiples jornades d’El Govern als barris, que vam començar a fer ja al mandat anterior i el resultat és absolutament positiu. Evidentment com a govern coneixem la ciutat, però aquests dies en què el govern en ple ens desplacem a un barri o zona tenen un plus de valor perquè ens donen una nova oportunitat de parlar directament amb el veïnat a peu de carrer, copsar els seus problemes i també comprovar in situ com s’estan desenvolupant o funcionant els projectes impulsats”.

La jornada ha començat amb una trobada de l’alcaldessa amb les associacions de veïns d’Espronceda i de Campoamor. Durant el dia, ha visitat diferents espais de trobada i comerços de la zona com també equipaments com el Pavelló Sud i el camp de futbol La Creu, on s’ha entrevistat amb les entitats que fan ús d’aquestes instal·lacions.

Així mateix, els diferents membres del Govern han mantingut trobades amb diverses associacions. També l’Oficina de l’Alcaldessa s’ha desplaçat al passeig d’Espronceda cantonada amb Reis Catòlics, per atendre les consultes o demandes de la ciutadania.