PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La “beatlemania” arriba a Sabadell amb Strawberryfest, amb concerts i activitats relacionades amb la banda britànica

Serà el 19 i 20 d’octubre, a la plaça del Gas La “beatlemania” arriba a Sabadell amb Strawberryfest, amb concerts i activitats relacionades amb la banda britànica

El festival desenvoluparà un programa durant aquests dos dies amb propostes diverses, on la música serà la gran protagonista, però també hi haurà xerrades, presentacions de llibres relacionats amb The Beatles i espectacles infantils.

Durant la presentació avui del festival, la directora de StrawberryFest, Mercè Barrera ha assenyalat que

“el que pretenem és que Sabadell sigui un punt de referència “Beatle” on pugui venir gent d’arreu del país i també d’altres països per tal que gaudeixin dels Beatles, oferint un programa atractiu durant dos dies”.

Per la seva part, el regidor de Cultura, Carles de la Rosa, ha manifestat la seva satisfacció

“per l’arribada d’aquesta beatlemania i especialment per portar bona música en viu a l’espai públic, ja que és una manera d’acostar la cultura a tothom. En el marc de la Capitalitat de la Cultura Catalana volem felicitar l’Associació Beatlera de Sabadell per la seva aportació i fer brillar encara més el programa”.

D’altra banda, la regidora de Turisme, Katia Botta, ha destacat que 

“StrawberryFest és molt més que un festival de música, és un espai cultural que ofereix activitats relacionades amb els Beatles per a totes les edats, amb la voluntat que Sabadell sigui un punt referent dins la xarxa internacional de festivals dedicats als Beatles, amb l’objectiu de atreure tant un públic local com internacional, consolidant Sabadell com una destinació cultural atractiva i dinamitzadora. Des de l’Ajuntament donem suport a aquesta iniciativa i esperem que vagi creixent i donant prestigi i projecció a la nostra ciutat”.

Pel que fa als concerts, el fil conductor serà la història dels Beatles passant per totes les seves etapes. El dissabte es centrarà en els inicis del grup, mentre que el diumenge es farà un repàs als grans èxits de cadascuna de les èpoques. En total, 7 concerts (8 comptant l’espectacle infantil), tres dissabte i quatre diumenge, a càrrec dels grups Because, Four After 909, Hey Bulldogs, Barcelona Ukelele Club, Ángel Misterioso, Rubbe Soul i The Beatboys

L’objectiu principal per part de l’organització és consolidar aquest festival i poder reeditar-lo anualment. L’esdeveniment vol oferir una experiència immersiva per al públic “beatlemaníac”, on podrà explorar l’evolució del grup de Liverpool, des dels seus inicis fins a les carreres en solitari dels seus integrants.

Al mateix temps, es pretén connectar Strawberryfest amb altres festivals ja existents a d’altres ciutats europees i que atregui públic d’arreu.

Més informació: web del festival Strawberryfest