PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Comencen les obres a la plaça de les Àvies i els Avis per fer-la més accessible i reforçar-hi el verd i l’arbrat

En l’actuació s’inverteixen prop de 230.000 euros Comencen les obres a la plaça de les Àvies i els Avis per fer-la més accessible i reforçar-hi el verd i l’arbrat

Les intervencions previstes inclouen la substitució del paviment en mal estat per un de més permeable i la creació d’un recorregut accessible que permetrà entrar i passejar per la plaça. També es substituiran els tancaments de la zona de jocs i de la petanca.

A més, es substituiran els arbres existents en mal estat per nous exemplars d’espècies més adequades i es millorarà la seva distribució a les voreres amb espai suficient per al seu correcte desenvolupament. Amb tot, un cop es desenvolupin els nous arbres, es guanyarà un 40% més d’ombra a la plaça. També es renovarà el drenatge de l’espai, es milloraran les gespes i s’instal·larà un nou sistema de reg.

Altres intervencions inclouen la creació de parterres de biodiversitat amb vegetació arbustiva i arbòria i la reubicació puntual de les posicions de les lluminàries per optimitzar la il·luminació.