PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament adjudica els treballs per renovar 4 àrees de jocs infantils

Les actuacions comportaran una inversió superior als 180.000 euros L’Ajuntament adjudica els treballs per renovar 4 àrees de jocs infantils

Els treballs s’han adjudicat a Parcs Jardins Catalunya per 184.654,70 euros. El projecte s’emmarca dins del pla Els diners als carrers, que té per objectiu millorar la qualitat de tots els barris de la ciutat.

Entre les millores que s’hi duran a terme, hi ha la renovació dels paviments, restauració o substitució dels jocs infantils que estiguin desgastats per l’ús per uns de nous, instal·lació de noves tanques perimetrals i plantació d’arbrat per garantir espais de joc amb ombra, entre d’altres.

D’aquesta manera es continua avançant en la millora de les zones de joc a tots els districtes de Sabadell. Una línia de treball que ha inclòs darrerament la renovació de les places d’Ernest Lluch (al Parc de Catalunya), dels Avets (a Ca n’Oriac), de Sant Agustí (a La Concòrdia) i de la plaça de la Creu de Barberà.

En aquest mateix sentit, dins del projecte de reforma de la Plaça del Treball s’ha ampliat l’espai destinat als jocs infantils amb noves zones diferenciades per edats. Les actuacions continuen ara a la plaça de les Illes Medes, on s’està construint una nova àrea de jocs infantils accessibles i inclusius.