PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Companyia Sifó porta el seu espectacle “TaCircTun” aquest diumenge al Teatre Principal

L’activitat forma part de la programació de la Capitalitat de la Cultura Catalana La Companyia Sifó porta el seu espectacle “TaCircTun” aquest diumenge al Teatre Principal

Tot comença amb un circ tancat, un grup d’artistes inexistent. Una dona i la seva autòmata viuen soles en el que queda d’aquell escenari. Un home arriba des de lluny, buscant feina en un lloc on no n'hi ha i, malgrat tot, s’hi queda. El dia a dia els acostarà fins a fer-los bategar en una història d'amor plena d'enginy i d’humor. L'èxit pot ser simplement trobar la manera de viure amb allò que hom té.

“TaCircTun” és un espectacle de creació col·lectiva que mostra un petit món capaç de generar energia per brillar amb llum pròpia. La representació, sense paraules, inclou música en directe de saxos, clarinets i acordions. I molt moviment per part dels dos actors de circ, que fan conviure amb una harmonia delirant gran diversitat de tècniques escèniques.

En acabar, el públic podrà trobar-se amb l’equip artístic. Els menors de 12 anys poden gaudir d’un descompte en el preu de l’entrada.