PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Les segones Jornades de Salut Mental i Cooperació posen el focus en el benestar emocional en l’era digital

En el marc del 35è aniversari de l'Agermanament de Sabadell amb el Poble Sahrauí Les segones Jornades de Salut Mental i Cooperació posen el focus en el benestar emocional en l’era digital

Les jornades començaran a les 10 hores amb la benvinguda institucional i continuarà amb l’exposició de les línies estratègiques en salut mental en el marc de l’Agermanament de Sabadell amb el poble sahrauí, per part de Taller d’Art, Cultura i Creació.

Seguidament, es realitzarà una ronda de ponències, amb tres experts en les àrees de salut mental, tecnologia i cooperació. El tret de sortida el donarà la intervenció de la Nuria Díez, referent de Salut Mental i Suport Psicosocial de Médicos del Mundo, seguida de l’Ángel Urbina, enginyer expert en innovació tecnològica i activista per la salut mental, i en últim lloc, el Iago Meilán, metge especialista en dermatologia i cooperant amb Dermalawi.

A mig matí es farà una pausa-café al voltant d’un espai d’entitats al vestíbul de l’auditori perquè els i les assistents es puguin informar sobre els diferents projectes desenvolupats en aquest àmbit.

Després es donarà pas a la taula rodona entre els ponents on podran conversar i debatre sobre com afectarà el desenvolupament tecnològic als programes de salut mental al sud global. Les jornades conclouran a les 13.30 hores.

Tot i que l’entrada és lliure, per assistir a aquest esdeveniment cal inscripció prèvia mitjançant aquest formulari.

L’anterior edició de les jornades van ser un èxit amb l'assistència de més d'un centenar de persones i la participació d'entitats i institucions com el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, la Comunitat Terapèutica del Maresme, la Fundació Mariana Allsopp, Psicólogas y Psicólogos sin Fronteras i Pallassos Sense Fronteres.

Més informació: Programa de les jornades