PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Segona sessió participativa per renovar el Pla de Millora de la Qualitat de l’Aire

Segona sessió participativa per renovar el Pla de Millora de la Qualitat de l’Aire

La primera sessió participativa va tenir lloc el passat mes de juliol. La reunió va comptar amb 75 propostes. En aquesta segona sessió es prioritzaran les accions a incloure en el nou pla. La Trobada tindrà lloc a partir de les 18 h al Casal Pere Quart.

Aquest procés de planificació s’orienta a disposar, per una banda, d’un nou “Pla d’acció per la millora de la Qualitat de l’Aire de Sabadell amb l’horitzó 2030” i, d’una altra banda, definir i planificar les accions incloses al “Pla d’Acció de Soroll de l’aglomeració  del Vallès Occidental I” (que conformen Sabadell, Barberà i Badia) amb l’horitzó 2024-2028, que ha d’aprovar la Generalitat.

L’objectiu és definir el full de ruta municipal per a un aire més net i amb menys soroll, fent la transició cap a una ciutat cada cop més verda i amb més qualitat de vida.

La renovació del Pla d’Acció per a la Millora de la Qualitat de l’Aire compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Per a la part de soroll, es compta amb el suport del Departament d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya, experts en acústica ambiental.