PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El projecte “Escola de vida” de l’Associació de Veïns de Campoamor és el guanyador del reconeixement “Adrià Miguel Leal”

El guardó s’ha entregat aquesta tarda, durant l’acte central de la Festa Gran

Amb aquest reconeixement es vol posar en valor la tasca que fa l’Associació de Veïns de Campoamor amb el projecte “Escola de Vida”. Des de fa més de 15 anys duen a terme, mitjançant el voluntariat, activitats basades en històries de vida i reminiscència, així com activitats psicomotrius per a persones de 60+, amb un grup actiu de més de 20 persones.

Les candidatures finalistes en aquesta primera edició del guardó han estat:  el grup de suport emocional i ajuda mútua per a persones 60+, de la Fundació AVAN, “Ara el temps és teu” de l’Associació de Jubilats i Pensionistes del Banc Sabadell, i el projecte “Tu també pots”, de la Fundació Cívica Oreneta del Vallès.

En l’acte central de la Festa Gran, celebrat aquesta tarda al Teatre Principal, s’ha entregat una placa commemorativa a representats de l’entitat guanyadora. La Festa Gran inclou una trentena d’activitats que es duen a terme en diferents punts de la ciutat fins al 10 d’octubre. 

Aquest migdia, al Saló de Plens de l’Ajuntament, ha tingut lloc una rebuda institucional a les entitats, el Consell Consultiu de les Persones Grans, col·laboradors i patrocinadors de la Festa Gran. 

Més informació: Programa d’activitats de la Festa Gran