PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El programa municipal Ciutat i Escola oferirà prop de 400 activitats aquest curs

Enguany s’incorporen dues noves entitats a l’organització: La Colla de Geganters i Grallers de Gràcia – Sabadell i l’Associació MAother Dansa El programa municipal Ciutat i Escola oferirà prop de 400 activitats aquest curs

Maother Dansa proposa dos tallers creatius d’expressió i coneixement corporal, en els quals a partir d’un text literari, alumnat del darrer cicle de primària i de secundària crearà una dansa. Per la seva banda, la Colla de Geganters i Grallers de Gràcia de Sabadell ofereix tres activitats per tal de fomentar la cultura tradicional i popular a través de la figura central dels gegants.

Avui les dues entitats i el regidor d’Educació, Manuel Robles, han signat l’adhesió de les associacions al Consell d’Entitats Ciutat i Escola, l'òrgan de coordinació de les activitats educatives que configuren el programa i que s'ha teixit amb la complicitat de diverses entitats, empreses i l'Ajuntament al llarg dels anys.  

L’oferta d’activitats del programa es divideix en àmbits diversos, com la història, el patrimoni, la ciència, la tecnologia, l’educació en valors, l’esport, la sostenibilitat i la creació artística. Quant a la participació, s’espera que superi els 100.000 escolars.

La ciutat com a aula

El programa municipal Ciutat i Escola reuneix un conjunt d’activitats adreçades a promoure l’estima per la ciutat i la riquesa del seu teixit associatiu, tot cercant que l’alumnat tingui una millor transició a la vida adulta.

Per aconseguir aquest objectiu, el programa es desenvolupa en els altres contextos educatius fora de l’escola, a tota la ciutat, amb processos enriquidors i vivencials. Per mitjà de les activitats es fomenta l'interès perquè puguin triar el seu futur professional, desenvolupant la seva creativitat, la socialització, la ciutadania i, en definitiva, no limitar l'escolarització als coneixements acadèmics.

El Programa Ciutat i Escola continua apostant per ser un recurs que afavoreix l’equitat educativa, l’educació connectada i un espai d’aprenentatge i gaudi per a totes les persones participants.

Més informació: https://www.sabadell.cat/ca/ciutat-i-escola