PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Pavelló de l’Oest acull des d’avui activitats esportives de les entitats de la ciutat

El Pavelló de l’Oest acull des d’avui activitats esportives de les entitats de la ciutat

L’equipament disposa d’una pista de parquet, que es pot dividir en tres, i on es poden practicar tota mena de disciplines esportives de sala, com per exemple bàsquet, futbol sala, patinatge, gimnàstica rítmica o handbol. També hi ha una sala polivalent, on es poden dur a terme múltiples activitats dirigides com zumba, ioga o aeròbic. Completa la instal·lació una graderia, a més de servei de vestidors i zona de bar.

És el primer equipament esportiu municipal amb el segell de màxima qualificació energètica. Això s’explica perquè s’ha aixecat amb una estructura de fusta sostenible. Però també perquè la il·luminació funciona gràcies a la instal·lació de plaques solars. Destaca, a més, que les calderes no funcionaran amb gas sinó amb pellets.

El projecte contempla la urbanització dels entorns, que inclouen els accessos al pavelló i la pista exterior. També es guanyaran nous espais de passeig i estada amb arbrat, bancs i mobiliari urbà. Tot plegat serà dins una parcel·la de 5.124 m2 que forma part d’un solar més ample, on hi ha una reserva per construir-hi un institut. Aquesta actuació consolida tot l’àmbit com un dels grans centres d’activitats del districte.