PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El servei dels ferrocarril entre Sabadell Estació i Sabadell Rambla es farà en autobús a partir del proper dilluns

Amb motiu de les obres de perllongament de la línia Barcelona-Vallès dels FGC a Sabadell, és previst modificar el servei entre Sabadell Estació i Sabadell Rambla...

Els treballs de perllongament de Metro Sabadell s’han concentrat els mesos d’estiu per minimitzar les molèsties als usuaris

Amb motiu de les obres de perllongament de la línia Barcelona-Vallès dels FGC a Sabadell, és previst modificar el servei entre Sabadell Estació i Sabadell Rambla a partir del proper dilluns, 15 de juliol, i fins a mitjan de setembre.

La mobilitat dels usuaris estarà garantida en tot moment amb un servei substitutori amb autobús que farà les mateixes parades que faria el servei de tren.

Informació al client

Amb l’objectiu que tots els usuaris i usuàries tinguin coneixement amb antelació de les alteracions que es produiran en el servei i de les parades que faran els autobusos substitutoris, els FGC reforçaran la informació al client a través de la megafonia i vitrines de les estacions, la distribució de fullets informatius a les estacions afectades i la resolució específica de consultes que arribin a través del telèfon 012, del portal web dels FGC o de les xarxes socials corporatives.