PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Escola Illa inaugura demà el curs 24-25

L’Escola Illa inaugura demà el curs 24-25

Pel que fa als ensenyaments no reglats, l'Escola Illa continua ampliant la seva oferta educativa amb el programa Illa Oberta-Tallers d'Art. A partir del 25 de setembre, s'inicien diversos tallers que abasten disciplines com el dibuix, la ceràmica, la fotografia i moltes altres. Aquests tallers, que es realitzen d’octubre a juny, estan dissenyats per proporcionar un aprenentatge continu i progressiu, adaptat a les inquietuds particulars de cada alumne. Encara està obert el període de matriculació per a alguns cursos.

L’acte d’inauguració del programa Illa Oberta-Tallers d'Art tindrà lloc el 25 de setembre, amb una xerrada de Joaquim Sala-Sanahuja sobre les formes de vida no normatives del Sabadell del segle XX. Una oportunitat per conèixer la història de la ciutat i la seva diversitat.

Un espai per a tothom

Sota el lema d’enguany "Amb Tot", l'escola busca incloure tothom, reflectint una filosofia de comunitat i creativitat. Aquest lema, inspirat en la idea de ser complets i integrar totes les circumstàncies personals i col·lectives, marca un camí cap a una educació plena i innovadora.

El lema "Amb Tot" destaca la importància de la inclusió, tant en l'àmbit personal com comunitari. L'Escola Illa aposta així per un enfocament ètic i estètic, on la creativitat i la innovació són claus per fer front als reptes de la societat actual.

Col·laboracions amb l’àmbit professional

L'Escola Illa manté i consolida les seves col·laboracions amb diverses entitats, institucions públiques i privades i empreses. Aquestes col·laboracions permeten a l’alumnat tenir una vinculació directa amb la realitat professional i artística. La interacció amb el món laboral facilita la transició dels estudiants cap a l'àmbit professional, obrint portes a oportunitats i a nous professionals autònoms.

Aquestes col·laboracions són fonamentals per garantir una formació pràctica i actualitzada, que reflecteixi les necessitats del mercat i les tendències artístiques contemporànies. El projecte educatiu de l'Escola Illa es consolida així com un referent en l'àmbit de l'art i el disseny.