PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Aprovat inicialment el projecte per connectar el Cementiri Nou i el Vell i crear nous espais i serveis a l'equipament

El projecte, amb una inversió prevista de prop de 2M€, inclourà un nou accés i un passeig, espais per a columbaris, un cinerari comú i una zona dedicada al dol perinatal Aprovat inicialment el projecte per connectar el Cementiri Nou i el Vell i crear nous espais i serveis a l´equipament

La primera fase de les obres serà l’Accés Est des del Poblenou i Torre-romeu, convertint-se en la segona entrada principal al Cementiri.

Aquest segon accés previst en aquesta etapa inclourà una petita plaça de benvinguda amb zones d'ombra, bancs, arbres, vegetació i un passeig que portarà als accessos centrals dels cementiris Vell i Nou. També s'hi ubicaran l'espai de dol perinatal i zones per a columbaris a terra i biodegradables.

La segona fase comprèn des de la rampa central fins al tercer mòdul dels nínxols existents de la zona límit sud. S’ inclouen dos blocs de nínxols en la part superior i una zona de columbaris a terra.

Per últim, la tercera i ultima fase inclourà un nou espai de trobada, reflexió i acomiadament, així com mes columbaris i el cinerari comú.       

Millores recents

Les darreres millores realitzades al cementiri inclouen la rehabilitació integral dels columnaris de Sant Oleguer i Sant Salvador, que presentaven problemes de filtracions d'aigua. S'han impermeabilitzat i enrajolat de nou les cobertes, i s'han reparat els revestiments danyats.

També s'ha millorat l'accessibilitat a la capella amb una rampa metàl·lica per a persones amb mobilitat reduïda, i s'ha rehabilitat el frontal de pedra de la façana i les cobertes del bloc de nínxols de Santa Eulàlia, que té més de tres-cents nínxols. La primera fase d'aquesta rehabilitació ja està acabada, i actualment s'està enllestint la segona part.