PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament de Sabadell participa en un taller de Solucions Open GIS (Sistema d'Informació Geogràfica)per a la gestió municipal i l’explotació d’infraestructures urbanes

L’Ajuntament va presentar el Sistema de Gestió i manteniment de ferms i paviments a la ciutat amb gvSIG.

El passat dimarts 2 de juliol, es va realitzar a la seu de Localret a Barcelona un Taller de Solucions Open Gis (Sistema d'Informació Geogràfica) on es va fer una aproximació sobre com un GIS en programari lliure pot ser utilitzat per a la gestió municipal.

La utilització d'un Sistema d'Informació Geogràfica és imprescindible en la gestió municipal, ja que es tracta de la integració organitzada de maquinari, programari i dades geogràfiques. Aquestes eines estan dissenyades per capturar, emmagatzemar, manipular, analitzar i desplegar en totes les seves formes la informació geogràficament referenciada per, d’aquesta manera, ajudar a resoldre problemes complexos d'anàlisi i planificació necessaris en la gestió municipal.

Per part de L’Ajuntament de Sabadell, va assistir com a ponent Andreu Miguel Rodríguez, Cap de la Secció de Vialitat, que va presentar juntament amb Josep Lluís Sala, director tècnic a Tècnics associats, engineering & geospatial solutions, el Sistema de Gestió i manteniment de ferms i paviments a la ciutat de Sabadell amb gvSIG.

Aquest sistema permet la geolocalització dels paviments i clavegueram, prèviament inventariats, amb informació del seu estat de conservació.

Podeu veure una explicació resumida d’aquest sistema en aquest enllaç:

http://www.localret.cat/jornades-i-actes/materials/jornades-2013/taller-solucions-open-gis-per-a-la-gestio-municipal-i-l2019explotacio-d2019infraestructures-urbanes/gestio-paviments-sabadell